Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Vertrek op avontuur doorheen het beschermde ijsbeerhabitat, Churchill Wildlife Management Area.
Aan boord van de speciale Tundra Buggy bereikt u de Tundra Buggy Lodge in Polar Bear Point in het hart van de Candese toendra. Een droomreis voor elke wildlife enthousiast!

Minimumleeftijd: 6 jaar


Bereikbaarheid:


Neem bij uw aankomst in de luchthaven van Winnipeg de inbegrepen shuttle naar het Four Points by Sheraton hotel of wandel 2 minuten.

6 nachten/7 dagen reispakket eveneens beschikbaar. U geniet dan van 1 extra dag en nacht in de Tundra Buggy Lodge en het wildlife.

Opmerkingen:
*De activiteiten hangen af van de weersomstandigheden en kunnen worden vervangen door alternatieven.
*Gelieve de volgende kledij te voorzien: een isothermische anorak (met capuchon), warme truien, nylon broek dat u over uw normale broek draagt (skibroek), isothermische schoeisel, hoed en wanten, sjaal, degelijke sokken, lichte handschoenen van katoen of zijde om uw handen te beschermen tijdens opname/fotografie, broeken, T-shirts met lange mouwen, lang ondergoed, coltrui, wollen broeken. Kleed u in lagen aan zodat u extreme wind en temperaturen kan trotseren.
*Het is mogelijk om winterkledij te huren (Canada Goose anoraks, sneeuwbroeken en Baffin schoeisel) indien u het op voorhand reserveert. Vergeet ze niet af te halen voor uw vlucht naar Churcill.
*Om de lenzen van uw fotoapparaten en camera’s tegen de vries te beschermen dient u uw apparatuur koud te bewaren en het met een plastic zak beschermen voordat u het in een warmere omgeving brengt. Eénmaal uw apparatuur op kamertemperatuur is opgewarmd, is het veilig om het uit de plastic zak te nemen. Wanneer uw lenzen toch tekens vertonen van vries, dient u het apparaat goed op te warmen voordat u het weer in de kou probeert te nemen.5-nachten reispakket
8 oktober
9 oktober
11 oktober
14 oktober
16 oktober
17 oktober
6-nachten reispakket
19 oktober
22 oktober
25 oktober
31 oktober
8 november

Flight Icon

Aankomst in de luchthaven van Winnipeg met eigen middelen en check-in in het Four Points by Sheraton Winnipeg Airport hotel. ’s Avonds kennismaking met de gids van Frontiers North die u tijdens dit avontuur zal vergezellen. Overnachting in het Four Points by Sheraton Winnipeg Airport hotel.

‘s Morgens vlucht vanuit Winnipeg naar het afgelegen Churchill, Manitoba in de Canadese toendra. Rondleiding en bezoek cultureel museum die het historische belang van de regio uitbeeldt. Vrije tijd om bijvoorbeeld het Parks Canada Visitor Centre te ontdekken en het Itsanitaq Museum (toegang inbegrepen). Een optionele excursie met de hondenslee of een helikoptervlucht behoort ook tot de mogelijkheden. Overnachting in Churchill.

In de late namiddag, transfer naar het Tundra Buggy voertuig en koers richting het beschermde gebied van Churchill Wildlife Management Area. Aankomst in de Tundra Buggy Lodge in Polar Bear Point, verwelkoming en korte introductie over uw accommodatie. Ontbijt, lunch en ontbijt inbegrepen. Overnachting in de Tundra Buggy Lodge.

Na het ontbijt kan u zich verwachten aan een dag vol avontuur in de Tundra Buggy. Ontdek het beschermde leefgebied van de ijsbeer, de poolvos, de alpensneeuwhoen en tal van ander uniek wildlife van het poolgebied. Elke Tundra Buggy beschikt over verwarming, badkamers en een extern observatieplatform. ’s Avonds geniet u van heerlijk verse maaltijden en presentaties door Polar Bear International en andere organisaties. Indien de weersomstandigheden gunstig zijn, kan u eveneens het adembenemende noorderlicht bewonderen vanaf het observatiedek op het dak van de Thanadelthur Lounge. Dit gebied is één van de beste plekken op aarde om van dit prachtige schouwspel te genieten! Ontbijt, lunch en avondmaal inbegrepen. Overnachting in de Tundra Buggy Lodge.

Vandaag geniet u nog een laatste dag verkenning van het beschermde Churchill Wildlife Management Area gebied aan boord van de Tundra Buggy. Daarna, transfer naar de luchthaven van Churchill en terugvlucht naar Winnipeg. Transfer naar uw hotel en check-in. Ontbijt, lunch en een lichte maaltijd tijdens de vlucht inbegrepen. Overnachting in het Four Points by Sheraton Winnipeg Airport.

Flight Icon

Check-out en einde van dit avontuur in de Canadese toendra.

Season 2020

Price per person
Prijs per persoon in Euro Single Double Triple Quad CHD*
5 nachten
8 oct - 17 oct 6.536 € 6.076 € 6.026 € 5.975 € 5.975 €
6 nachten
19 oct - 08 nov 7.792 € 7.332 € 7.282 € 7.231 € 7.208 €


Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance