Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Keer terug in het verleden en kom de eerste Indiaanse aanwezigheid van meer dan 5000 jaar opsporen op de Makotakan site in de streek van Mauricie. Waarvan het hoofddoel is om het delen, verspreiden en interpretatie van de Indiaanse cultuur. Deze plaats zal u helpen om de verschillende facetten van de 11 First Nations in Quebec te ontraadselen. U zult versteld staan van de verschillende herstelde inheemse gebouwen. Een unieke en onvergetelijke Native American ervaring!

Flight Icon

Mokotakan, tipi
Na het inschijven aan het onthaal zal u Mokotakan mogen verkennen met een gids, of op uw eentje. Dit uniek Indiaans dorp zal u de mogelijkheid geven om meer te leren over het leven, cultuur, geschiedenis en geloof van de autochtonen. Lang huis, zweettent, tovenaarshut, beeftent, Inuit ondergronds huis, elk gebouw zal uw verrassen en overwonderen! Avondmaal inbegrepen. Uw zal de nacht in een tipi doorbrengen om uw Indiaans ervaring verder te zetten. 

Ontbijt. Uw tweede avond zal in de Auberge du Trappeur zijn. Gehecht aan de site Mokotakan, is het hostel vlak bij de ingang van het nationale park van Mauricie. Vandaag krijgt u de gelegenheid om het wilde dieren museum te bezoeken, waar u meer dan 100 opgezette dieren van de Laurentides bos en Canada kan terugvinden. De natuurliefhebbers zullen ook genieten van diverse activiteiten op het terrein: kanoën ($), zwarte beer, eland en bever safari ($), wandelen in het park Mauricie ($). Gratis lunch. Tijdens het avondmaal zal het restaurant van de herberg zijn specialiteiten wild vleesgerechten, Indiase en lokale gerechten serveren. 

Flight Icon

Na een lekker ontbijt zal u genieten van de laatste momenten op deze site vooraleer u vertrekt.

Season 2017-2018

Price per person
Periods Single Double Triple Quad 4-11 ans 0-3 ans
15/5 - 9/10 295 € 220 € 206 € 196 € 131 € gratis


Inbegrepen in de prijs

- Une nuit en tipi sur le site Mokotakan et une nuit à l’Auberge du Trappeur (les nuitées peuvent être inversées en fonction de la disponibilité)

- 2 petits déjeuners et 2 dîners

- Une visite guidée ou autoguidée du site Mokotakan

- L’admission au musée de la faune

- Les taxes locales applicables

Vertrekdata
Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance