Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Droomt u er al zolang van om eens te leven als een cowboy, paard te rijden en de kuddes te begeleiden ? Onnodig om u hiervoor naar het westen van Amerika te begeven daar Baluchon, een eco-dorp u deze mogelijkheid aanbiedt en dit zelfs in Quebec. Te paard zal u een kudde Highland runderen begeleiden op een afstand van 1.5 km doorheen de velden en bossen tot aan hun nieuwe grond. Een originele en unieke ervaring en belevenis ! U heeft eveneens de kans om te genieten van de site te Baluchon, eco-dorp, een uitgestrekt domein van 4km² waar u een verscheidenheid aan activiteiten kan vinden, een landelijke overnachting en een geraffineerde keuken. 

Opmerking:

- Minimum 2 personen voor dit forfait

Flight Icon

Amerikaans ontbijt. Het is vandaag dat u de cowboy in uzelf zal wakkerschudden. Gedurende 2 uur zal u actief deelnemen aan de landbouw op de site van Baluchon met een initiatie van paardrijden, het begeleiden van de kuddes op de prairies, het leven als cowboy met zijn typische kenmerken. U kan eveneens genieten van de activiteiten aangeboden op de site : kano, kayak, mountainbike, boogschieten, wandelingen, het gebruik van binnen- en buitenzwembad. Of ontspan in het bubbelbad, de sauna of de Noorse spa ($). Vrij middagmaal. ‘s Avonds geniet u van een gastronomische maaltijd ‘gastentafel’ in de herberg, dewelke reeds verschillende culinaire prijzen in de wacht sleepte.

Aankomst te Baluchon, een Eco-dorp voor een verblijf van 2 nachten. Baluchon, een Eco-dorp waar u een ecologische belevenis meemaakt met respect voor de aarde, de afkomst en de geschiedenis. De activiteiten en diensten staan allen in het teken van 6 thema’s : de ontspanning, het avontuur, de gastronomie, het landelijke, de buitenlucht en de cultuur. Middag- en avondmaal zijn vrij en niet inbegrepen op de site. U kunt er het eco-café, met zijn creatief decor en favoriete keuken met enkel biologische en natuurproducten uitproberen. Of nog beter, dompel u onder in de gastronomie in de eetzaal van de herberg. 

Flight Icon

Na een stevig Amerikaans ontbijt kan u nog genieten van uw laatste momenten op de site alvorens te vertrekken.

Season 2017-2018

Price per person
Periods Single Double Triple Quad 5-12 ans 0-4 ans
01/05-29/10/17 536 € 391 € 345 € 327 € 82 € gratuit

De kinderen delen de kamer met 2 volwassenen.

Les prix des enfants n’incluent pas l’activité «cowboy dans l’âme» puisque l’âge minimum requis est de 12 ans.

Aucun service de babysitting n’est disponible sur place.

Inbegrepen in de prijs

- 2 nuits en chambre standard au Baluchon, Éco-villégiature

- 2 petits déjeuners américains (brunch les dimanches) et 1 dîner

- L’activité «Cowboy dans l’âme» d’une durée de 1h30 à 2h.

- Les activités incluses sur le site : canoë, kayak, vélo de montagne, tir à l’arc, randonnée pédestre, baignade à la piscine intérieure et extérieure, accès au bain tourbillon et au sauna intérieur, volleyball, géocaching et tennis

- Les taxes locales

Niet inbegrepen in de prijs

- Le transport aérien

- Les transferts vers le lieu de villégiature

- Les dépenses personnelles

- Les boissons (autres que thé et café pour les repas inclus)

- La location de la voiture

- Les pourboires pour le guide 

Vertrekdata
Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance