Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Genesteld tussen bergen en rivier ligt het Hotel Le Germain, vroegere Hotel La Ferme, hier is het ideale basiskamp om zijn droomreis door te brengen met de famillie of verliefde. U zal een authentieke ervaring beleven dankzij de typische en gerafineerde locale keuken.

Met het station en het publieke plein, geanimeerd door een lokale markt waar de producenten van de regio hun verse producten verkopen en waar ’s avonds spektakels worden opgevoerd bent u op een plaats rijk aan verscheidenheid in cultuur. Het hotel biedt 145 kamers aan verdeeld over 5 gebouwen in een speciale atmosfeer. U kunt er ook genieten van sublieme ervaringen in de voortreffelijke spa.

Deze etappe is vast en zeker onontbeerlijk om te genieten van de schoonheid, de authenticiteit en de originaliteit van de regio tussen zee en bergen van Charlevoix.

Alle kamers beschikken over airconditioning TV, films op aanvraag (betalend), telefoon, internet, wekkerradio, koffiezet, strijkijzer, haardroger en mogelijkheid een extra bed toe te voegen voor 20$ .

Beschrijving van de beschikbare kamer types:

Kamer La Ferme : 1 queen size bed

Familiekamer : 1 queen size bed en 2 stapelbedden.

Faciliteiten ter plaatse: restaurant, bar, sauna, bubbelbad, spa en gratis parking.

Opgepast, er is een minimum verblijf van 2 nachten bij aankomst op vrijdag en zaterdag. Raadpleeg uw reisagent voor de prijzen.


Gelieve ons te contacteren om een prijsofferte te krijgen.

Vertrekdata
Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance