Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

SOLO, ALS KOPPEL, IN GROEP OF MET DE FAMILIE, (HER)SCHEP DE BAND MET DE NATUUR !

VAKANTIE BOORDENVOL AVONTUUR EN NATUUR IN CANADA

Zorgeloze vakantie in Canada, hartelijke mensen en prachtige landschappen, vertrek in 2017 naar Canada.

Tijdens de zomermaanden en in het bijzonder door te genieten van het zomerse klimaat zijn de Canadezen erg hartelijk. U zal proeven van hun verdraagzaamheid, hun geest van openheid, hun gastvrijheid, hun gemeenschap en de ontspannen sfeer.

2017, DE 150STE VERJAARDAG VAN CANADA

Gratis toegang tot alle nationale parken van Canada, raadpleeg
 het artikel over de 150ste verjaardag van Canada.  Voor uw vakantie met de familie naar Canada, raden wij u aan om uw routes op Google Maps uit te stippelen zodat u een idee krijgt van de tijd die u nodig zal hebben om de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken, zeker met de kinderen op de achterbank. Indien u het wenst staan onze specialisten Canada Travel tot uw beschikking om u een zorgeloze en uitgeknipte vakantie voor te stellen.

Wilt u met de camping car of de motorhome doorheen Canada trekken, weet dan dat wild kamperen niet wordt toegalaten en de campings meestal gesloten zijn na september door de lage temperaturen. Waag u aan originele activiteiten in Canada waar de kinderen dol op zullen zijn en geniet tegelijkertijd van de prachtige fauna en flora: overnachten in een tipi in het hart van een Indianenreservaat, varen met de Indiaanse kano of pootje baden in de rivieren van de nationale parken of zelfs de kinderen de walvissen laten ontdekken, of indien u naar het westen reist, kan u de orka’s bewonderen, de canyons afdalen, ze zullen ongetwijfeld de prachtige souvenirs van Canada lange tijd koesteren.

Droomt u ervan de Niagarawatervallen in Gaspésie te bewonderen tijdens een vlucht met de helikopter? Contacteer één van onze specialisten.

Vergeet zeker niet een goede verrekijker met u te brengen tijdens uw verblijf in Canada zodat u de beren, de bevers en de kariboes,… nog beter kan bewonderen.

De reizen in groep of de begeleide rondreizen zijn erg gemakkelijk te organiseren naar Canada. Waarom kiezen voor een begeleide rondreis in Canada? Niet alleen ontdekt u deze prachtige streken, u zal ook een werkelijk menselijk avontuur beleven. De voordelen van de constante kwaliteit van de rondreizen, de prijs, de erkende knowhow, de gegarandeerde vertrekken en een Nederlandstalige of Franstalige gids zullen uw vakantie een succes maken.

De beste vakanties als koppel ? Vertrek naar Canada. De levensvreugde, de restaurants, het bruisende leven in steden zoals Montréal of Vancouver, met uw geliefde onder een tipi, doorheen de immense parken van Canada wandelen, uw wens om als koppel een unieke vakantie te ervaren in Canada zal vervuld worden.

Of u nu alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden vertrekt, de vakantie in Canada is een gegarandeerd succes. U hoeft enkel nog te kiezen tussen het oosten of het westen.

referenciewESTooST
NATUURGroots en Wild Authentiek
LANDSCHAPBergmassief, Meren, Bossen Bossen, Meren, Bergen
HOOGTEtot 4000 m tot 1500 m
STIJL VAKANTIEAvontuur, Natuur, City Cultuur, Geschiedenis, Natuur, City
TAAL

EngelsFrans, Engels

TIJDSVERSCHIL

 -9u -6u
 VLUCHTEN Vlucht met tussenlandingRechtstreekste vlucht
 LIFESTYLE Amerikaans Europees
 FAUNAGrizzly, Walvis, Orca, Wapiti, ElandZwarte Beer, Walvis, Witte Dolfijn, Eland
 CITY EXPERIENCE VANCOUVER QUEBEC CITY
 PROVINCIE Alberta, British Columbia, Yukon... Ontario, Quebec, Nova Scotia,...
 FOOD EXPERIENCE Amerikaans Europees
 REISENSolo, als koppel, met de familie, in groepSolo, als koppel, met de familie, in groep

 VERPLAATSING/TRANSPORTWagen, Motorhome, Motorfiets, Trein, Watervliegtuig, Begeleide rondreizenVoiture, Motorhome, Hydravion,

Watervliegtuig, Begeleide rondreizen,

 LOGEMENTRanch, hôtel, motel, lodge en resort

in de verste uithoeken van de wereld

Herberg, hotel, ongewoon verblijf (tipi, hut in de bomen,...), pourvoirie
 IK MAAK MIJN KEUZE =>HET WESTEN ONTDEKKEN HET OOSTEN ONTDEKKEN