Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Ontdek de ongeëvenaarde natuurlijke pracht van British Columbia en Alberta. Cruise langs de spectaculaire kuststrook van het Inside Passage met zijn rondtrekkende walvissen. Verken de ongerepte nationale parken en de eeuwenoude gletsjers van de Columbia Icefields. Ontdek de charme van de vakantieoorden Banff en Jasper. Dit circuit biedt u al dit moois en meer.

Pluspunten :
- Rondleiding in het « Ksan Indian Village » van de Gitxsan First Nation volkeren
- Waag u op de eeuwenoude gletsjers van de Columbia Icefields met de Ice Explorer
- Observeer de walvissen en de wilde fauna tijdens een cruise in Campbell River
- Ontdek Banff en het Lake Louise meer
Goed om te weten :
- Extra rugzak voorzien voor Dag 6 tot Dag 7 in Smithers
- Optie helikoptervlucht over de Rocky Mountains
- Optie raften met gids op de Athabasca rivier.
- 12 Ontbijten inbegrepen

Flight Icon

Century Plaza Hotel & Spa*** of Georgian Court**** of Sutton Place*****

U landt in de internationale luchthaven van Vancouver. Individuele transfer naar uw hotel. U maakt kennis met de gids en geniet van de rest van de dag om Vancouver te verkennen. 

Century Plaza Hotel & Spa*** of Georgian Court**** of Sutton Place*****

’s Ochtends inbegrepen ontbijt en de kans om uw medepassagiers betere te leren kennen. U vertrekt op sightseeing tour doorheen Vancouver. Ontdek het Stanley park, English Bay, Gastown, Chinatown, de hangbrug Capilano en nog veel meer. U heeft de namiddag vrij om de stad vrij te verkennen of om uit te rusten. 

Royal Scot Inn*** of Inn at Laurel Point****

U verlaat Vancouver en u steekt de Straat van Georgia over met de ferry naar Victoria. Bezoek de Butchart Gardens, één van de mooiste bloemenperken ter wereld. U heeft ruim de tijd om deze prachtige vegetatie te bewonderen. U kan de rest van de dag Victoria vrij verkennen of deelnemen aan de optionele sightseeing tour met een watervliegtuig en meer. Ontbijt inbegrepen.

Anchor Inn*** of Coast Discovery Inn***

Vandaag proeft u de moderne en oude cultuur van British Columbia tijdens de rit langs de kust van het Vancouver eiland. U duikt in het verre verleden van de provincie met een bezoek aan Chemanius en de spectaculaire muurschilderingen en ook ontdekt u de stad Duncan. U bereikt de kleine kuststad Campbell River in de namiddag. Ontbijt inbegrepen.

Kwa Lilas Hotel***

U geniet in Campbell River van een fantastische cruise om de walvissen en het wilde mariene leven te observeren. Vervolgens reist u een tijdlang landinwaarts verder tot in Port Hardy in het noorden. Hierna kan u in uw hotel ontspannen of deze charmante kuststad verder verkennen. 

Pacific Inn***

Vergeet vandaag uw fotocamera niet ! Deze ochtend stapt u aan boord het spectaculaire schip van BC Ferries en vertrekt u de rest van de dag op een ongelofelijke cruise langs de kust van British Columbia tot in de baai van Prince Rupert. Het beroemde Inside Passage is één van de meest spectaculaire waterwegen in Canada. Ontdek de ruige kuststrook van de Pacific Northwest regio. 

Prestige Hudson Bay Lodge Suites*** of Aspen Inn & Suites***

U reist landinwaarts doorheen British Columbia langs de panoramische Yellowhead Highway snelweg en de Skeena River Valley. Onderweg geniet u van een rondleiding in het « Ksan Indian Village », een weer tot leven geroepen traditionele gemeenschap van de Gitxsan First Nation volkeren. U bereikt Smithers waar u de rest van de dag vrij kan verkennen. Ontbijt inbegrepen.

Sandman Inn & Suites***

U reist oostwaarts verder langs de panoramische Yellowhead Highway. Duik in de geschiedenis van de vroegere bonthandel tijdens een bezoek aan het Fort St. James National Historic Park. In de namiddag ontdekt u Prince George, gelegen in de tip van het Cariboo District van British Columbia. Ontbijt inbegrepen.

Marmot Lodge***

Vandaag reist u richting de grens van de provincie Alberta langs de hoogste bergpassen van de Canadese Rockies. Stop even aan het uitkijkpunt van Mount Robson en misschien kan u wel de hoogste bergtop van de Canadese Rockies in al zijn glorie aanschouwen voor u de prachtige nationale parken ontdekt. Ontbijt inbegrepen. 

Inns of Banff***

Ontdek de weelderige nationale parken van Jasper en Banff. U reist zuidwaarts op de beroemde Icefields Parkway doorheen een ruige wildernis en langs een indrukwekkende bergketen. Eénmaal in het ijsveld van Columbia stapt u aan boord een speciaal ontworpen voertuig, de « Ice Explorer », om de eeuwenoude Athabasca gletsjer te trotseren. Vervolgens ontdekt u het hemelse Lake Louise, een werkelijke parel van de Canadese natuur, voor u in Banff aankomt. Buffet ontbijt inbegrepen.

Inns of Banff***

Vandaag ontdekt u tijdens een rondleiding Banff en omstreken. Tijdens een optionele helikoptervlucht krijgt u de kans de oostelijke bergketen van de Rocky Mountains te bewonderen. Ook kan u een optionele rit met de gondola cabine de top van de spectaculaire Sulphur berg bereiken. U heeft de rest van de dag vrij om Banff en omstreken zelf te verkennen, wandel langs Banff Avenue, of geniet rustig van het prachtige landschap. Ontbijt inbegrepen.

Sandman Inn & Suites**

U verlaat het nationaal park Banff en u reist terug naar de Westkust, eerst doorheen het nauwe Kicking Horse Canyon en daarna met een oversteek van de hoog gelegen Rogers bergpas. In Craigellachie ontdekt u het monument dat de plaats aangeeft waar de beroemde « Last Spike » laatste nagel in de spoorweg werd gehamerd in 1885 die Canada van zee tot zee verbindt. U ontdekt de weelderige Okanagan Valley bij uw aankomst in Vernon. Ontbijt inbegrepen.

Century Plaza Hotel & Spa*** of Georgian Court**** of Sutton Place*****

Na het ontbijt reist u verder doorheen de weelderige Okanagan vallei. Onderweg stopt even aan het panoramische Kalamalka Lake meer en reist u verder door de uitgestrekte vlakte « Maritime Plain » met in de achtergrond een prachtig uitzicht over de bergen. U daalt af tot aan de kust en de fonkelende lichten van Vancouver. ’s Avonds kan u kiezen voor het optionele « Afscheidsdiner », een cruise op het water van de haven van Vancouver en een buffet diner met als thema de Westkust.

Vandaag komt een eind aan dit mooie avontuur. Maak van deze laatste uren gebruik om te winkelen en eventuele souvenirtjes te kopen of om de stad verder te ontdekken. Begeef u naar de internationale luchthaven van Vancouver voor uw terugvlucht met als bestemming België. Ontbijt inbegrepen.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 20235

Price per person
Inbegrepen in de prijs

- De aangeboden vluchten en de luchthaventaksen

- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige

- De hoteltaksen

- Vervoer per autocar met airconditioning

- Begeleiding door een Nederlandstalige gids

- De inbegrepen excursies

- 12 ontbijten

- Het dragen van de bagage (1 per persoon)

Niet inbegrepen in de prijs

- De fooien voor de chauffeurs en de begeleiders ($2 a $3 elk, per dag en per persoon – gebruikelijk

in de Verenigde Staten)

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere

reserveringsklasse

- De maaltijden en bezoeken tenzij anders vermeld

- De optionele excursies

- De persoonlijke uitgaven

- De verzekeringen

Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance