Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Tijdens deze rondreis ontdekt u het unieke bergschoon in Banff en Jasper, ook wel de kroonjuwelen van Canada genoemd. Reis langs verbluffende routes met uitzicht over bossen, bergen, gletsjers en wildlife.

Pluspunten:
- Excursies op de Athabasca gletsjer
- Walvissencruise in Tofino

Tips:
- Verschillende excursies zijn inbegrepen
- Alle ferry's en watertaxi's zijn inbegrepen

Flight Icon

Crystal Lodge****

Aankomst in de luchthaven van Victoria. Pik uw huurwagen op en begeef u naar uw hotel. U heeft de rest van de dag vrij om Whistler te verkennen.

Crystal Lodge****

Ontdek het dorp Whistler op uw eigen tempo. Whistler biedt u een adembenemend landschap en een brede waaier aan activiteiten. De kabelbaan Peak 2 Peak verbindt de twee hoogste pieken van Whistler Blackcomb in ongeveer 11 minuten. Met haar 4,4 km lengte en 436 meter hoogte is ze de hoogste en langste kabelbaan ter wereld. Een excursie naar het klimbos is inbegrepen.  

West Coast Wilderness Lodge***

Verlaat Whistler en ontdek tijdens een eerste tussenstop de charmante kleine gemeenschap in Squamish. Hier waagt u zich aan de Sea-to-sky gondola die u 885 meter boven de zeespiegel vervoert, tot aan een houten paviljoen waar u van een prachtig uitzicht over Howe Sound geniet. Eénmaal aangekomen in Horseshoe Bay stapt u aan boord van de ferry om zo «Sunshine Coast» te bereiken en niet veel verder de West Coast Wilderness Lodge. 

West Coast Wilderness Lodge***

Vandaag is er voor u een begeleide excursie voorzien met de kajak (inbegrepen) om de talrijke vogelsoorten en zeedieren zoals de zeeleeuwen te observeren. Ook kan u van een rustgevende wandeling genieten middenin dit prachtige landschap, of op een kano op de prachtige meren aanschouwen en heerlijk eten in het restaurant aan de rand van de kliffen.

April Point Resort & Spa***

Vandaag verlaat u de West Coast Wilderness Lodge en reist u doorheen de prachtigste landschappen van de oostkust. Om het Quadra eiland te bereiken dient u een korte oversteek te maken met de ferry en de water taxi. Quadra Island behoort tot de groene oase van de Discovery Islands archipel, de ideale plek om aan watersport te doen. 

Sonora Resort*****

Neem ‘s ochtends de route naar het Sonora Resort, ook hier wacht u een tochtje met de water taxi op. Dit luxe hotel, gelegen op het Sonora eiland in een idyllisch kader middenin de ongerepte natuur, is immers enkel met de boot, de helikopter en het watervliegtuig te bereiken. Bewonder de spektakels van de wilde fauna. Dit verblijf zal u zeker en vast de mooiste momenten van uw reis in Canada schenken!

Sonora Resort*****

Leer de kunst van de zalmvisvangst in het diepe water van de oceaan of geniet van een tocht met de zodiac om de walvissen in hun natuurlijke habitat te observeren. Herbron in de zwembaden van de prachtige spa en geniet in de serene kamers van het pittoreske uitzicht over de besneeuwde bergtoppen die de zee induiken.

The Beach Club Resort****

Tijd om het Sonora eiland te verlaten langs de Campbell River (met de water taxi) en uw reis verder te zetten richting Parksville. U ontdekt er verscheidene kleine gemeenschappen zoals Courtney en Qualicum Beach, een kleine stad aan de voet van Mount Arrowsmith. De ligging van Qualicum Beach, dicht bij Vancouver en Victoria en haar prachtige natuur, maakt het een bestemming om niet te missen. Eénmaal in Parksville kan u langs een deel van het 19 km lange strand wandelen. Ook is het één van de beste bestemmingen om een vakantie aan de zee door te brengen in Canada. 

Best Western Tin Wis Resort***

Volg de baan richting Tofino. Stop onderweg even aan Cathedral Grove, een donker en vochtig regenwoud dat zijn naam dankt aan de gigantische bomen. Geniet in dit beschermd gebied van een fascinerende wandeling en bewonder de eeuwenoude bomen, gigantische thuja’s (of rode cederbomen), Canadese sparren… U ontdekt er nog steeds sporen van een hevige storm die er in het begin van de jaren ’90 woedde. Aarzel niet om in de kleine havenstad Alberni de jachthaven en het provinciaal park «Sproat Lake» te ontdekken. Tegen het einde van de namiddag bereikt u Tofino.

Best Western Tin Wis Resort***

Tofino is door haar prachtige stranden een erg geliefde trekpleister die elk jaar erg veel surfers verleidt. ’s Morgens krijgt u de kans om tijdens een excursie samen met een gids te kajakken of te wandelen en het weelderige landschap te bewonderen. Geniet van een wandeling langs het beroemde strand «Long Beach» of verken de tropische wouden. 

The Embassy Inn***

Reis langs de oostelijke route van het eiland van Vancouver en stop onderweg even in de artiestengemeenschap «Chemainus». Chemainus is een boshakkersgemeenschap die het verval van de bosindustrie tegenging met een enorm revitalisatieprogramma in 1980. De oude gebouwen werden gerestaureerd en de geschiedenis van de stad werd op de muren geschilderd en zo ontstond het «Festival of Murals». 

The Embassy Inn***

Vandaag zijn er twee excursies voorzien in Victoria: een begeleide fietstocht van 3 uur doorheen de verschillende buurten van de stad en een begeleide excursie van 3 uur met de kajak. U kan ook genieten van een wandeling in de hoofdstad van British-Colombia, Victoria, zo genaamd ter ere van de koningin die dezelfde naam draagt. 

Georgian Court Hotel****

Vooraleer u Victoria en de prachtige binnenhaven verlaat mag u de Butchart tuinen zeker niet missen. Ontdek dit prachtige bloemenperk bestaande uit bloemen en vegetatie, gelegen in een vroegere steengroeve. Begeef u vervolgens naar de terminal in Swartz Bay voor een oversteek naar Tsawwassen (tickets inbegrepen) om Vancouver te bereiken. Ontdek ook de verscheidene buurten, restaurants en de galerijen die het stadscentrum en de haven te bieden hebben.

Georgian Court Hotel****

Tussen de Stille Oceaan en de majestueuze bergen aan de kust, ontdekt u de veruit meest pittoreske stad van Canada, Vancouver. De harmonie tussen zee en natuur, stedelijk en modern kosmopoliet karakter en de culturele diversiteit maken haar uniek. Een gids neemt u op de fiets mee op ontdekking van Vancouver gedurende 5 uur (inbegrepen). 

Begeef u naar de luchthaven, bezorg uw huurwagen terug en neem uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2021

Price per person
Prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

- De voorgestelde vluchten met Air Canada in klasse L en de luchthaventaksen (325€)
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige
- De hoteltaksen
- De huur van een wagen type “Compact” met airconditioning en de formule “Fully”
- De excursies die deel uitmaken van het programma, de ferry’s en de water taxi’s

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- Entreegelden in de nationale parken
- De aanbevolen maaltijden en bezoeken
- De persoonlijke uitgaven
- De optionele activiteiten

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance