Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Indien u aarzelt om de knoop door te hakken tussen een vakantie aan zee of in de bergen biedt dit circuit u een uitstekend compromis. Reis doorheen de prachtige gebieden in Quebec langs de St-Laurent rivier en verblijf in een gezellige Bed & Breakfast.

Pluspunten:
- Verblijf in Bed & Breakfast
- Korte afstanden tussen de verblijven
- Ontdek Montreal en Quebec
- Mogelijkheid om de walvissen te observeren in Tadoussac

Tips:
- Verblijf met gedeelde of privé badkamer
- Het verblijf in een vierpersoonskamer is in de categorie B&B niet beschikbaar

Flight Icon

B&B Montreal regio

Heenvlucht met als bestemming Montreal. Pik uw huurwagen op en begeef u naar uw hotel. Verken de rest van de dag de stad op uw eigen tempo.

B&B Montreal regio

Montreal is een multiculturele stad met een charmante Amerikaans-Europese sfeer. Bezichtig de wolkenkrabbers van de centrale zakenwijk en de ondergrondse stad, de Sainte-Hélène eilanden en Notre-Dame, de quartier latin, de Chinese buurt, de drukke winkelstraat Sainte-Catherine, het historische Vieux-Montreal en de Notre Dame basiliek. Of ontdek Mont-Royal en zijn groot park, de inwoners van Montreal noemen het ook wel « la montagne » (de berg) die fier boven het hart van het centrum pronkt. Keuze in deze dynamische en kosmopolitische ontbreekt er zeker niet.

B&B Chaudière Appalache regio (van Lévis tot St-Jean-Port-Joli)

Verlaat Montreal en reis naar de Chaudière Appalaches regio met haar 200km lange kuststrook, langs de rivier en een archipel van 21 eilanden, Lévis, en zijn prachtig uitzicht over Quebec en het Château Frontenac. Reis verder langs de Appalaches, die het hele jaar door barsten van de activiteiten en waar prachtige herfstkleuren de valleien van Beauce en Etchemin sieren. Deze regio biedt de fijnproever tal van schatten om te ontdekken. Ook kan u van de rust in de bossen genieten, langs een netwerk van 71 km wandelpaden in het regionaal park “Massif du Sud”. Chaudière, één van de oudste gebieden van Amerika, bezit een rijk erfgoed met zijn hofstelsel, molens en herenhuizen.

B&B Bas St-Laurent regio (van Rivière-du-Loup tot Rimouski)

De Bas-Saint-Laurent regio is de ideale plek om dorpen, eilanden, vuurtorens, nationale parken en zeezoogdieren te ontdekken en om te genieten van de talrijke activiteiten. Wij raden u aan één van de plaatselijke vuurtorens te bezoeken. De vuurtoren van de archipel van de eilanden « Pot à L’Eau-de-Vie », tegenover de « Rivière-du-Loup » rivier gelegen, is wereldberoemd voor het vogelspotten. De vuurtoren van « Pointe-au-Père », in Rimouski, is één van de hoogste van Canada. Na het beklimmen van 128 treden om de koepel te bereiken, geniet u van een prachtig uitzicht. Deze regio telt eveneens 3 verscheiden nationale parken : het maritiem park Saguenay-Saint-Laurent, het nationaal park Bic en het nationaal park Lac-Témiscouata. 

B&B Tadoussac regio

Reis naar één van de 50 mooiste baaien ter wereld, Tadoussac, het oudste dorp van Canada en vooral gekend voor het observeren van walvissen. Wij raden u uiteraard aan een schip of een zodiac te boorden in het gezelschap van een natuurgids. Een andere niet-te-missen attractie is het interpretatiecentrum van de zeezoogdieren. U ontdekt er de geraamtes van walvissen en meerdere korte informatieve filmpjes. 

B&B Saguenay regio (van Saguenay tot Ste-Rose-du-Nord)

Vertrek richting de Saguenay regio, bekend voor haar fjord en het adembenemende landschap. De beste manier om dit gebied te ontdekken is door één van de nationale parken te bezoeken. Onderweg kan u stoppen aan het nationaal park Monts-Valin waar u een mooi beeld zal krijgen van dit gebied. Het nationaal park Fjord-du-Saguenay strekt zich langs beide randen van de fjord uit en de nieuwe via ferrata zal uw avontuurlijkheid prikkelen.

B&B Lac St-Jean regio (van Hebertville tot St-Félicien)

Vandaag reist u naar de Saint-Jean streek doorheen vruchtbare gronden, bossen, meren en rivieren. Bezoek de beroemde zoölogische tuin van Saint-Félicien en de natuurbelevenispaden. Deze wilde zoo huist dieren van de taiga of de boreaal wouden, een verzameling bosgebieden in het noorden van de wereld zoals Canada, Alaska, het noorden van Rusland en enkele zones in Azië en Europa. U kan eveneens het historische dorp Val-Jalbert bezoeken, ondertussen een spookstad geworden, en er de watervallen bewonderen, nog hoger dan die van Niagara.

B&B Charlevoix regio (van Baie St-Paul tot La Malbaie)

Ontdek Malbaie en Baie-Saint-Paul. Charlevoix zal u dankzij haar majestueuze natuur en het prachtige zee- en berglandschap zeker verleiden. U ontdekt er steile kliffen, buitengewone parken en kleine dropjes aan de voet van de bergen. Het nationaal park Hautes-Gorges-de-la-Rivière-Malbaie is één van de pareltjes van Quebec. Het is onder andere dankzij dit park dat de Charlevoix regio erkend werd als Wereld Biosfeer Reservaat. Baie-Saint-Paul is één van de oudste en meest charmante gemeenten van Quebec. U ontdekt er een erg pittoresk kader, omringd door de zee, bergen en uitgestrekte gebieden.

B&B Quebec regio

Reis langs de oever van de Saint-Laurent rivier tot in Quebec, de enige versterkte stad ten noorden van Mexico. Een absolute aanrader is de waterval van Montmorency die zich op slechts enkele minuten van de stad Quebec bevindt. Bewonder deze watervallen tijdens een rit langs de kabelbaan. Geniet de rest van de dag van deze historische stad op uw eigen tempo.

B&B Quebec regio

Quebec, de oudste stad van Canada, is erg fier op haar Frans erfgoed. De stad is onderverdeeld in 3 zones : de « Basse-ville » of benedenstad met de Petit-Champlain straat, een prachtige kleine bruisende straat met cafés, restaurants, boetieken of nog het museum van de beschaving die de bezoekers uitnodigt over hun oorsprong na te denken. De tweede zone is de « haute-ville » of de bovenstad en huist het Frontenac kasteel, het bekendste gebouw van de stad. Ten slotte kan u de « Grande Allée » buurt verkennen met het Champs-de-Bataille park (veldslagen park) en Parlementsgebouw dat de Nationale Vergadering van Quebec huist.

B&B Mauricie regio

Ontdek de Mauricie regio, gelegen tussen Montreal en Canada en rijk aan natuurlijke pracht. Ze strekt zich tot wel 40.000 km² uit, van de Saint-Laurent rivier tot het hart van het boreaal woud. Mauricie onderscheidt zich door de pracht van haar landschap, de dichte bossen, de geschiedenis, het erfgoed en de gastvrijheid van de inwoners. Het nationaal park van Mauricie is de uitgelezen plek om de Laurentiden te ontdekken, de bergketen langs de noordoever van de Saint-Laurent rivier, één van de oudste ter wereld. De Route Promenade is een buitengewoon prachtige route van 63 km langs het Wapizagonke meer. 

B&B Mauricie regio

Een hele dag om van Mauricie te genieten. Naargelang de plek waar u verblijft, krijgt u ook de kans om de omstreken te bezoeken. Mauricie staat symbool voor natuurlijke uitgestrekte gebieden met bossen, meren en rivieren. Het is een werkelijk aards paradijs voor de natuurliefhebbers onder jullie. U kan er wandeltochten maken, met de fiets of de kajak genieten en uiteraard de alomtegenwoordige fauna rustig bewonderen. 

Begeef u naar de luchthaven van Montreal voor uw vlucht. Bezorg uw huurwagen terug en boord uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal in de ochtend.

Season 2020

Price per person
Privé badkamer Single Double Triple CHD* TAX**
Quebec in Bed & Breakfast
01/05 - 25/06 3.132 € 1.931 € 1.655 € 670 € 322 €
26/06 - 23/08 3.362 € 2.161 € 1.885 € 843 € 322 €
24/08 - 31/10 3.132 € 1.931 € 1.655 € 670 € 322 €

* Korting kind -12 jaar die de kamer deelt met de ouders
** Bedrag luchthaventaksen inbegrepen in de prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Gedeelde badkamer Single Double Triple CHD* TAX**
Quebec in Bed & Breakfast
01/05 - 25/06 2.885 € 1.811 € 1.569 € 670 € 322 €
26/06 - 23/08 3.115 € 2.041 € 1.799 € 843 € 322 €
24/08 - 31/10 2.885 € 1.811 € 1.569 € 670 € 322 €

* Korting kind -12 jaar die de kamer deelt met de ouders
** Bedrag luchthaventaksen inbegrepen in de prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Supplement Single Double Triple
Quebec in Bed & Breakfast
Fullsize wagen (4 deuren) 98 € 49 € 33 €
Mid season (01/06 - 30/06 & 01/09 - 30/09) 24 € 12 € 8 €
Hoogseizoen (01/07 - 31/08) 182 € 91 € 61 €


Inbegrepen in de prijs

- De voorgestelde vluchten met Air Canada in klasse L en de luchthaventaksen (322€)
- Het inchecken van 1 bagage
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkwaardige
- De hoteltaksen
- De huur van een wagen type “Compact” met airconditioning en de formule “Fully”
- Een gepersonaliseerde reiskit

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- De aanbevolen maaltijden en bezoeken
- De persoonlijke uitgaven
- De ferry’s
- Entreegelden in de nationale parken
- De optionele activiteiten

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance