Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Laat u verleiden door dit circuit en ontdek 2 landen, 4 staten en talrijke nationale parken ! Eerst geniet u van de cultuur in de steden Seattle en Vancouver. Daarna ontdekt u de Rockies en daalt u langs de Verenigde Staten waar u onder meer het adembenemende landschap van Yellowstone kan bewonderen.

Pluspunten:
- Geniet van de cultuur in Seattle en Vancouver
- Ontdek de hoogste bergtoppen van Noord Amerika (Mount Robson en
  Mount Rainier)
- Bezoek de geisers van Yellowstone, de lavastromen van Craters of the Moon en
  de watervallen van Shoshone. Yellowstone is een verbluffend mooi natuurgebied!

Tips:
- U bevindt zich vaak op grote hoogte, langs bergflanken
- Montana kent geen staattaksen

Flight Icon

Warwick Seattle Hotel***

Boord uw vlucht met als bestemming Seattle. U pikt uw huurwagen op en u begeeft zich naar uw hotel.

Hotel Belmont***

Reis noordwaarts richting Vancouver, gelegen tussen de Stille Oceaan en prachtige berggebieden dicht bij de kust. Ontdek de stad in de namiddag. Vancouver is zonder twijfel de meest pittoreske stad van Canada. Ze bundelt perfect de natuur en zee aspecten, maar ook haar moderniteit en haar culturele diversiteit. U kan bijvoorbeeld de tramway nemen om de top van Grouse Mountain te bereiken of een fiets huren om Stanley Park te bezoeken, zo natuurlijk dat u zal vergeten dat u in een stad vertoeft.

Hotel Belmont***

U heeft een volledige dag de tijd om deze stad te ontdekken. U kan ook Victoria bezoeken, op het eiland van Vancouver. Ontdek de beroemde Butchart Gardens, 22 hectaren tuin en bloemen, de haven van Victoria, Inner Harbour, of nog het Beacon Hill Park. Terugkeer naar Vancouver in de vooravond.

Accent Inn Kamloops***

Vandaag volgt u de weg die de goudzoekers namen ten tijde van de goudkoorts langs de Fraser rivier. In de namiddag zet u uw reis voort doorheen British Colombia, langs de Thompson rivier die zijn naam dankt aan de Canadese geograaf David Thompson. Tegen het einde van de namiddag bereikt u Kamloops. 

Maligne Lodge***

Reis verder noordwaarts richting Jasper langs de Monashee bergketen, een bergmassief gelegen in het zuiden van de provincie British Colombia. U ontdekt de beroemde Yellowhead Route die deel uitmaakt van de Trans-Canada Highway en u reist langs Mount Robson, de hoogste bergtop van de Canadian Rockies. U bereikt Jasper tegen het einde van de dag.

Coast Canmore Hotel & Conference Centre***

Vandaag reist u richting Banff. Ontdek de Icefields Parkway, ook gekend als de Highway 93, een pittoreske route in Alberta langs de Canadian Rockies. De Parkway is 230 kilometer lang en werd voltooid in 1940. Langs deze route ontdekt u onder meer de gletsjer Athabasca. Stop even aan het meer Lake Louise en Moraine Lake voor u Banff bereikt.

Sandman Hotel Calgary City Center***

Voor u Banff verlaat kan u zeker de historische site Cave and Basin, Banff Springs Mount Sulphur en de “Hoodoos” te bezoeken. Bereik Calgary en ontdek een stad waar u de sfeer van het Oude Westen nog altijd kan proeven. In de namiddag raden wij u aan om het park van de Olympische Winterspelen van 1988 te bezoeken, maar ook de Toren van Calgary, het hoogste uitkijkpunt over de stad. U ontdekt de stad in 360° en misschien waagt u het wel om op het glazen platform van de toren te stappen.

Red Lion***

Reis zuidwaarts richting de aangrenzende nationale parken Warterton Lakes en Glacier die samen het Internationaal vredespark Waterton Glacier vormen. Dit park werd in 1979 erkend als biosfeerreservaat en als werelderfgoed in 1995. Met elke bocht zal u kunnen genieten van de adembenemende landschappen van de Rockies. Ontdek de « Going-to-the-Sun Road » voor u uw reis doorzet richting Kalispell.

Brandin Iron Inn**

Een lange route leidt u vandaag naar Yellowstone. Ontdek het Flathead Lake, het grootste natuurlijke zoetwatermeer ten westen van de Mississippi rivier. Het kristalheldere water geeft een ondiepe indruk, maar het meer bereikt echter dieptes van 113 meter. U steekt de Continental Divide over, de bergkam die de stroomgebieden tussen oost en west scheidt, om Montana te bereiken, ook wel Big Sky Country genoemd. Hier hebben de Blackfoot Indianen en de bizons eeuwenlang het land gedeeld. De staat van Montana is één van de toegangspoorten tot het beroemde nationaal park van Yellowstone. U ontdekt er een weelderige fauna en prachtige landschappen. Aankomst in Yellowstone.

The Virginian Lodge**

Onderweg naar de stad Jackson ontdekt u het nationaal park Grand Teton, een niet-te-missen en typische streek van de staat Wyoming. Het park biedt een idyllisch kader met zijn bergen, watervallen, rivieren, valleien, meren en ook de levendige fauna. Zeker niet te missen is Jenny Lake en de Moulton Barn. 

Red Lion***

Reis westwaarts en ontdek Crater of the Moon National Monument, gevestigd op een oude vulkanische zone. De vulkanische activiteit startte er 15.000 jaar geleden en eindigde 2.000 jaar geleden, dus niet zo lang geleden. Een grootse lavavlakte vormde zich in het midden van de Snake River Plain. Deze vlakte dankt haar naam aan de vreemde gelijkenissen met het maanoppervlak. U reist door naar de watervallen van Shoshone.

Red Lion***

Reis doorheen het omvangrijke Boise National Forest waar u langs een gedeelte van het historische « Oregon Trail » kan rijden. Ontdek Boise, de hoofdstad van Idaho en ook wel de « The City of Trees » genaamd. In Baker City krijgt u de kans het « National Historic Oregon Trail Interpretive Center » te bezoeken, waar u het leven wordt voorgesteld van de immigranten die in andere tijden hun geluk waagden langs de Oregon route. Reis door naar Pendleton, stad waar de derde grootste rodeo van de Verenigde Staten wordt gehouden. Penddelton Round-Up trekt ieder jaar in september tienduizenden liefhebbers van de western cultuur aan.

Red Lion Yakima Center***

Vandaag ontdekt u Yakima, een belangrijke landbouwstreek en in het bijzonder één van de beste zones ter wereld voor de appelteelt. Het is ook een prominente wijnstreek waar meer dan 75% van de Amerikaanse druivensoorten worden gekweekt. Ontdek het nationaal park van Mount Rainer, zonder twijfel het meest legendarische park van de staat Washington. Het park dankt zijn naam aan de hoogste bergtop van de keten : de Mount Rainier. In werkelijkheid is het een slapende vulkaan die een laatste keer uitbarstte in 1882. Zijn krater is vandaag de dag bedekt door het grootste netwerk gletsjers van de Verenigde Staten. Ervaren wandelaars kunnen zich aan enkele van deze gletsjers wagen. Overnachting niet ver van Yakima.

Warwick Seattle Hotel***

Vertrek deze ochtend richting Seattle om er tegen het begin van de namiddag toe te komen. Maak van de tijd die nog overblijft gebruik om te winkelen of geniet van het prachtige 360° uitzicht van de Space Needle, een futuristische toren gebouwd ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling van 1962. Seattle huist eveneens het Experience Music Project, een uniek rockmuseum.

Einde van uw avontuur. Bezorg uw huurwagen terug aan de luchthaven voor uw terugvlucht met als bestemming Brussel.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal in de ochtend.

Season 2020

Price per person
Standaard Single Double Triple Quad CHD* TAX**
North by Northwest
01/04/20-30/04/20 3.616 € 2.221 € 1.865 € 1.675 € 706 € 364 €
01/05/20-25/06/20 &  24/08/20-30/09/20 4.861 € 2.847 € 2.279 € 1.986 € 706 € 364 €
26/06/20-23/08/20 5.049 € 3.035 € 2.467 € 2.174 € 846 € 364 €
01/10/20-31/10/20 3.113 € 1.969 € 1.698 € 1.549 € 706 € 364 €

* Korting kind -12 jaar die de kamer deelt met de ouders
** Bedrag luchthaventaksen inbegrepen in de prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Supplement Single Double Triple Quad
North by Northwest
Fullsize wagen (4 deuren) 54 € 27 € 18 € 14 €
Hoogseizoen (15/07/20 - 19/08/20) 216 € 108 € 72 € 54 €


Inbegrepen in de prijs

- De voorgesteld vluchten met United in klasse L en de luchthaventaksen (354€)
- De overnachtingen in de hotels zoals beschreven of gelijkwaardig
- De hoteltaksen
- De verhuur van een wagen, type compact, met airconditioning en dit in de « Fully » formule
- Een Fly & Drive kit met beschrijving van de reis, kaarten en flyers

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- De aanbevolen excursies en het entreegeld voor de nationale parken
- De persoonlijke uitgaven
- De resort fees voor bepaalde hotels

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance
Nos partenaires

Visit Alberta

Visit BC

Yellowstone